Szép munka, marketing munka, kapcsolati marketing, MLM


Fordítás / Select language

Tévhitek az MLM kereskedelmi rendszerről!


Természetes dolog, hogy minden újtól idegenkednek az emberek. Amit nem ismerünk, attól félünk, sőt ellenségesen reagálunk rá, vagy egyszerűen csak hülyeségnek, csalásnak, illegálisnak gondoljuk.

A 21. században nagyon könnyű a helyzetűnk, mert az interneten minden információt gyorsan be lehet szerezni.

Akkor nézzük milyen tévhitek terjedtek el az MLM kereskedelmi rendszerről, vállalkozási formáról.

Tévhitek:

1.) Ez illegális

Válasz:

Akkor nem működhetne már 27 éve Magyarországon!

2.) Ez egy piramis rendszer

Válasz:

Az igazi piramis rendszer a hagyományos munkahelyeken van , mert egy egyszerű alkalmazottnak, szinte semmi esélye sincs, hogy a piramis csúcsára kerüljön, csúcsvezető legyen. Az MLM bárkinek megadja a lehetőséget, hogy a csúcsra kerüljön.

3.) Csak az lehet sikeres, aki az elején kezdte

Válasz:

Sokan vannak akik az elején kezdték és mégsem sikeresek, mert vagy nem csináltak semmit vagy, ha igen akkor, pedig rosszul csinálták, nem voltak hajlandóak megtanulni amit kell. Akik viszont később kapcsolódtak és mindent megtettek, ami a sikerhez kell azok megérdemelten kerültek az élre.

4.) A „nagyok” kihasználják a „kicsiket”

Válasz:

A „nagyoknak” anyagi és erkölcsi érdeke fűződik ahhoz, hogy aki bekapcsolódik új társ, elérje azt a célt amit kitűzött magának.

5.) Mindenki úgysem lehet sikeres

Válasz:

Természetesen! Csak azok lesznek sikeresek, akiknek vannak céljaik, hajlandóak változni, szorgalmasan, minden nap legalább 2-4 órát „dolgozni” (információ korrekt átadása). Akik megtanulják ezt a szakmát, olvasnak rendszeresen ajánlott könyveket, hallgatják azokat a hanganyagokat ahol már sikeres és munkatársak mondják el tapasztalataikat és járnak rendszeresen olyan rendezvényekre, ahol szintén sokat lehet tanulni. Semmilyen munkát nem lehet hozzáértés nélkül sikeresen végezni!

Sok tévhit van még ezeken kívül is a köztüdatban, az viszont tény, hogy akik jelenleg sikeres vezetők azok is hasonló tévhitben éltek addig, míg részt nem vettek egy olyan rendezvényen, ahol olyan információkhoz jutottak, ami teljesen megváltoztatta az MLM-röl alkotott eddigi véleményüket.